About Kids este o afacere de familie care a luat nastere in anul 2022. Pasionati de moda si inspirati de cei trei copii ai nostri, ne-am dorit sa cream un magazin pentru a le oferi copiilor vostri imbracaminte la moda, confortabila, din materiale de calitate superioara. Pe site-ul nostru gasiti articole vestimentare de la branduri premium europene 100% originale.

Colectiile de pe About Kids se disting prin design atractiv cu imprimeuri distractive in culori puternice, detalii functionale necesare, materiale ecologice flexibile si placute la atingere. Ne dorim sa fim o sursa de inspiratie pentru toti parintii si sa cream un stil de viata pentru copii si adolescenti, sa desenam zambete pe chipurile lor, anticipand nevoile urmatoarei generatii de mini iubitori de moda.

Noi, cei de la About Kids, credem ca schimbarea este singura constanta din lume. Ne straduim să aducem ceva nou clientilor nostri, de aceea colectiile de pe site-ul nostru au un design deosebit, sunt cool, la moda si totodata realizate din tesaturi inteligente si materiale ecologice. De la pijamalele, treningurile, hanoracele din bumbac si bumbac organic, costumele de baie cu factor de protectie UV 50+, gecile din materiale reciclate si costumele de schi impermeabile, noi va oferim cele mai frumoase si functionale articole vestimentare pentru a completa garderoba copiilor vostri.

Sloganul nostru este: About Kids – Haine premium pentru copii fericiti. Imbraca-ti copilul cu haine la moda si de calitate.