Livrarea se face momentan exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Pentru livrari in afara Romaniei, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0749032602 si vom gasi o solutie.

About Kids va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 • Prin curierul SAMEDAY sau DPD, Livrare in 1-2 zile, calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii:

0,00 Lei … 249 Lei  →   20,00 Lei
250,00 Lei sau peste   →   0,00 Lei

 • Easy Box Locker → 13,00 lei

LIVRAREA

1. Conditii de livrare si plata

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare, socotind de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul din produsele comandate de dumneavoastra nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens.

2. Modalitati de livrare

Livrarea coletului se face prin curier rapid Sameday sau DPD direct la adresa indicata de dumneavoastra sau la orice Easy Box locker ales de dumneavoastra. Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei de curierat va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul dumneavoastra de telefon.

3. Taxe de transport

Cheltuieli de livrare:

 • La comenzi de peste 249 lei transportul este GRATUIT.
 • La comenzi de pana la 249 lei prin curier – 20 lei
 • La comenzi de pana la 249 lei la Easy Box locker – 13 lei

Preturile afișate in dreptul produselor cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt cu TVA inclus.

Plata comenzii se face ramburs, la ridicarea coletului sau prin debit sau credit card online prin intermediul procesatorului nostru de plati BTePOS de la Banca Transilvania.

4. Localitati de livrare

Produsele pot fi livrate in orice localitate din tara.

SCHIMB DE PRODUSE

Pentru schimb de produs/produse va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0749032602 sau sa ne scrieti la adresa de email [email protected]. Schimbul de produse se face in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului de catre client.

Daca un produs nu vi se potriveste, aveti posibilitatea de a-l schimba cu o alta marime sau cu un alt produs. Schimbul de produse se face GRATUIT, cheltuiele de transport vor fi suportate de catre noi.

RETURUL

Magazinul About Kids oferă o perioadă de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, timp în care ne puteți înștiința de intenția dumneavoastră de a face retur.

Produsul se returneaza in forma sa originala, cu toate etichetele atasate, fara a fi deteriorat sau modificat si fara sa prezinte semne de purtare sau spalare. Cheltuielile de transport pentru returul produselor vor fi suportate de cumparator. Cumparatorul este responsabil pentru returul produsului/produselor în maxim de 14 zile calendaristice din momentul primirii produsului/produselor de catre acesta.

Atentie! Lenjeria intima si costumele de baie NU se returneaza.

Ce ai de făcut?

 1. Completeaza, cat mai clar, formularul de retur de mai jos. Nu uita sa specifici contul bancar (creat la o banca în Romania, valabil în moneda RON ) pentru a-ti putea returna suma. (ATENȚIE: Daca plata a fost efectuata prin card, suma va fi returnata automat in contul bancar al cardului cu care s-a efectuat plata )
 2. Suna la orice firma de curierat și solicită ridicarea coletului de la adresa dorita. Pentru siguranța produselor, iti recomandam sa alegi firme de curierat care pun la dispozitie confirmare de primire / urmarirea coletului (ex: Fan Courier, Urgent Cargus, DPD, Sameday)
 3. Specifica pe colet și pe AWB ”RETUR About Kids” și trimite-l la adresa: Str. Macesului, nr 58J, Cluj Napoca, judetul Cluj, cod 400444.
 4. Contravaloarea produsului returnat iti va fi rambursata in cel mult 48 de ore de la primirea coletului de catre noi. Atentie : contravaloarea taxelor de livrare pentru produsul/produsele returnate NU se ramburseaza.

  Date personale:

  Date comanda:

  Dacă plata a fost efectuată prin card, suma va fi returnată automat în contul bancar al cardului cu care s-a efectuat plata.

  Daca plata a fost efectuata prin ramburs si doriti returnarea banilor, va rugam sa specificati contul bancar (creat la o banca în Romania, valabil în moneda RON) pentru a va putea returna suma.