Livrare rapida la Easybox

Schimb si retur usor

Plata in rate prin Star Card

Livrare rapida la Easybox

Plata ramburs

Plata in rate prin Star Card

Livrare rapida la Easybox

Schimb si retur usor

Plata in rate prin Star Card

Livrare rapida la Easybox

Plata ramburs

Plata in rate prin Star Card

Politica de confidentialitate

Cine suntem si cum ne puteti contacta

SC Maluma Baby Shop SRL, persoana juridica romana inmatriculata la Registrul Comertului sub nr J12/3304/03.06.2022, cod unic de inregistrare RO46241414, proprietara a site-ului aboutkids.ro este operatorul datelor cumparatorului atunci cand prelucreaza datele acestuia cu caracter personal.

Ne puteti contacta pe email la: [email protected] sau la numarul de telefon: 0784 954 542.

Cand vom colecta datele

 • atunci cand plasati o comanda
 • atunci cand va creati un cont de client pe site
 • atunci cand va abonati la buletine informative de tip newsletter
 • atunci cand luati parte la un concurs, tragere la sorti care are loc pe conturile noastre de social media sau pe site-ul www.aboutkids.ro
 • atunci cand vizitati site-ul nostru

Ce date vom prelucra

 • numele si prenumele dumneavostra, adresa de livrare si facturare, numarul de telefon si adresa de email
 • datele necesare pentru afectuarea unei plati ori de cate ori faceti o comanda. In cazul platilor cu cardul, datele de card NU sunt inregistrate sau prelucrate de catre noi. Datele cardului nu vor fi accesibile firmei SC Maluma Baby Shop SRL si nici nu vor fi stocate de catre procesatorul de plati integrat in site, ci doar de institutia care autorizeaza tranzactia
 • datele de contact si continutul interactiuni cu noi prin telefon, email sau aplicatii de tip messenger
 • informatii privind contul dumneavoastra de client cum ar fi istoricul de comenzi

Pentru ce folosim datele:

 • pentru prelucrarea comenzii dumneavoastra. De exemplu atunci cand plasati o comanda, ne veti furniza datele dumnoavoastra: nume, prenume, adresa de facturare si livrare, numar de telefon si adresa de email. Vom folosi aceste date pentru facturare, expedierea comenzii, transmiterea de mesaje prin email sau sms legate de stadiul comenzii
 • pentru a transmite mesaje electronice de tip Newsletter ( Noutati, oferte, informatii utile ), daca ne-ai oferit consimtamantul. Te poti dezabona oricand de la Newsletter

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma www.aboutkids.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau Inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior Inchiderii contului, In situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal 

 • furnizorilor de servicii de curierat;
 • furnizorilor de servicii de plata/bancare;
 • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
 • furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
 • societatilor de asigurare;
 • furnizorilor de servicii IT;
 • altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul In care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza In conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, In baza unor contracte Incheiate cu acestia.

Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, In general, sau prin intermendiul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie de drepturi In legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Stergerea datelor    

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai In cazul In care:  

 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
 • v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
 •  dati curs unui drept legal de a va opune; sau
 •  acestea au fost prelucrate ilegal; sau
 • ne revine o obligatie legala In acest sens.        

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal In cazul In care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara: 

 • pentru respectarea unei obligatii legale; sau
 • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept In instanta.      

Exista anumite alte circumstante In care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante In care v-am putea refuza aceasta solicitare.

Plangeri    

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: [email protected]

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.   

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul About Kids cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin email la adresa: [email protected].

Cos de cumparaturi
Folosim cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.